27/06/2018 Martina Myrsell

TWIN PIGS SLÄPPER NYTT OCH FIRAR DETTA PÅ GERONIMO’S FGT!

Lystring! TWIN PIGS ställer till med releasefest hos oss den 8 septmeber!

Twin Pigs. Detta musikaliska under! Denna naturkraft inom svensk musikindustri! Biter handen som föder, tar era priser och nomineringar och bryr sig inte om vilka som stryker med på vägen.

Bandets sound, för de som levt under en sten de senaste åren och eventuellt missat Twin Pigs, kan bäst beskrivas som bäst. Ja. Du läste rätt. Det är så här Bäst låter. Synthbas, tredubbel växelsång, riviga gitarrslingor och smutsigt skrikig ledsång.

När man diskuterar liveband så brukar man prata om det som om det ursäktar att de inspelade låtarna egentligen är bättre att uppleva live än på skiva. Men inte i Twin Pigs fall. Här är allt precis lika maxat hela tiden.

Därför krävs det en releasefest när nya skivan Scandinavian Nightmare släpps. Det ultimata beviset på att bandet är lika vansinnigt bra både live och inspelat. Detta bevisas genom att det är gratis inträde på Geronimo’s tacobar så att alla oavsett plånbok ska kunna få bedöma detta skryt själva.

En unik chans i livet där bandet bett mästerkompositören Andreas Litfeldt arrangera om några låtar så de kommer spelas uppbackade av blåsorkestern Death Eaters som även medverkar på nya skivan. Utöver detta kan man handla merch, tacos, ölbärs och förvänta sig fler överraskningar under kvällen!

Twin Pigs Facebook

Live på scen klockan 23.00. Gratis inträde. Vi ses!

Geronimo’s FGT
Stora Nygatan 5, 111 27 Stockholm

Gamla Stan


Opening Hours: 

FGT DOWNSTAIRS

TUE-THUR / 17:00-22:00
FRI-SAT / 17:00-00:00
SUN-MON / Closed

BAR TOPANGA (UPSTAIRS)

TUE-THUR / 17:00-23:00
FRI-SAT / 16:00-00:00
SUN-MON / Closed

(Dinner served 17:00-22:00)

MIDSUMMER 2024

TUE-THUR / 17:00-23:00
FRI-SAT / CLOSED


Facebook: www.facebook.com/geronimosfgt
Instagram: www.instagram.com/geronimosfgt


Table reservations: reservations@geronimosfgt.se
Booking – Awesome bands only! booking@geronimosfgt.se
For other inquires: info@geronimosfgt.se

section-contact