Datum

dec 11 - 12 2021

Tid

20:00 - 02:00

Kostnad

Fri entré

The Riven

The Riven kommer till Gerran för att ställa skåp!

Bandets sound går att beskriva som “UFO möter Kiss över en kopp tidig NWOBHM”, samtidigt som de stundom hintar åt progressiva element, stundom åt stoner/doom. De fångar dig med snärtiga melodier, ösiga riffs och tajta rytmer vilket garanterat kommer att få dig vilja sidebanga, hytta med näven och svänga på dina lurviga!

Allt började i London 2017, där bandet skulle komma att spela in den kritikerrosade EP:n Blackbird. Detta följdes upp med intensivt turnérande på de Brittiska öarna. 2019 släpptes självbetitlade albumdebuten “The Riven”, som även den höjdes till skyarna och följdes upp mer intensivt spelande på klubbar och festivaler runtom i Europa. Därefter hann bandet släppa vinylsjuan “Windbreaker/Moving On” innan det att Pandemin stängde ner möjligheterna till det fortsatta turnéliv. Men tro inte att bandet har varit inaktiva under denna period – tvärtom! Nu är de tillbaka med en ny skiva som släpps nästa år och är åter redo att ge sig ut på vägarna.

“Varierad, glödande framförd och med tydlig riktning mot framtida stordåd – mycket mer än så här kan man inte önska sig av en fullfjädrad albumdebut” – Sweden Rock Magazine

The Riven är:

Totta Ekebergh – Sång
Arnau Diaz – Gitarr
Joakim Sandegård – Gitarr
Max Ternebring – Bas
Jussi Kalla – Trummor

https://www.facebook.com/TheRivenMusic/

Show 23.00
Fri entré

Väl mött!

Geronimo’s FGT
Stora Nygatan 5, 111 27 Stockholm

Gamla Stan


Opening Hours: 

TUE-THUR /  17:00-01:00

FRI-SAT/ 17.00-02.00

SUN-MON  /  Closed


Facebook: www.facebook.com/geronimosfgt
Instagram: www.instagram.com/geronimosfgt


Table reservations: reservations@geronimosfgt.se
For other inquires: info@geronimosfgt.se

Sign up for our newsletter

section-contact