Datum

okt 14 2020

Tid

20:00 - 23:00

Kostnad

Fri entré

Geronimo’s Fucking Good Quiz #168

Hej quizlovers! Det är dags för GERONIMO’S FUCKING GOOD QUIZ #168! Quizledare denna afton är VERONICA MAZURKIEWICZ & EMELIE ROTHMAN! 

Ta geniknölarna i kragen och sväng förbi Geronimo’s FGT för ett musikquiz med mat, dryck och rocknroll som ledstjärna!

Upplägget är enkelt: inget fusk – internet och fusklappar med hela Bonniers uppslagsverk från 1987 stannar i fickan. Det vinnande laget kan se fram emot en middag för 4 personer nästa gång de försvarar sin vinnartitel.

Vi har ordnat med digitala svarsformulär till detta quiz. Det enda ni behöver för att delta är en smart telefon. Ingen föranmälan behövs. Tre länkar, en till varje rond, kommer att läggas till här i Facebookeventet för kvällens quiz. Bara att klicka sig in och svara när det är dags.

Riskgrupp eller det minsta krasslig? Stanna hemma! Frisk som en nötkärna? Show up, wash your hands and keep your distance! Vi följer noga FHM:s information till arrangörer och vidtar åtgärder därefter. Endast bordsservering gäller således.

Kom gärna och värm upp med lite käk och dryck samt säkra din plats och se sedan till att vara redo kl. 20.00 när frågebatteriet smattrar igång!

Tune in, show up, nerd out!

Geronimo’s FGT
Stora Nygatan 5, 111 27 Stockholm

Gamla Stan


Opening Hours 

TUE-THUR  /  17:00-01:00
FRI-SAT  /  17:00-02:00

SUN-MON  /  Closed

Lunch hours: SAT 13:00-16:00


Facebook: www.facebook.com/geronimosfgt
Instagram: www.instagram.com/geronimosfgt


Table reservations: reservations@geronimosfgt.se
For other inquires: info@geronimosfgt.se

Sign up for our newsletter

section-contact